Stara Pesma, vesti

Otvaranje kafane Stara Pesma!

Ono kad veče miriše na kafanu, a ima ukus vina, nije li milina?! Od sutra, 26.septembra, svako veče će mirisati tako, samo u vašoj kafani Stara Pesma! Svi vi putnici namernici, ili vi koji slučajno prolazite, memorišite adresu Bulevar Vojvode Mišića 12, kao centar dobrog provoda i budite deo sutrašnjeg otvaranja kafane Stara Pesma.

Raznovrstan muzički repertoar svakako je ono što će vas zasigurno vezati za ovu ušuškanu oazu prestoničkog noćnog života. Uz standardne bendove koji ce vam svirati, ova kafana vam je pripremila i velika gostovanja naših poznatih muzičkih izvođača.

Sutra će vas zabavljati šarmantni pevač Grand produkcije Milan Mitrović, koji će podići atmosferu i otvoriti novu sezonu u kafani Stara Pesma. Petak je rezervisan za Miloša Trninića Trnu i neodoljivu Kristinu Kuzmanovsku, dok će Nikola Džoni Jakovljević ostaviti odličan utisak koji će vas držati sve do ponovnog viđanja.

Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Kafana Stara Pesma je mesto koje odražava duh Beograda, onog starog Beograda, kada nisu postojali kafići, klubovi, barovi, fast food-ovi…vreme u kome nije bilo društvenih mreža. Uređena u duhu etno stila, sa kariranim stolnjacima i drvenim stolicama koje nose pravi boemski duh, enterijer kafane Stara Pesma obećava nezaboravan provod.

Ovde su domaćini veoma ponosni zbog velikog broja gostiju koji se uvek iznova vraćaju. Svojim izgledom i toplom atmosferom, kafana Stara Pesma sa pravom je zadobila dobru reputaciju i simpatije svojih gostiju. Uz veoma pristupačne cene pića, u kafani Stara Pesma nećete pronaći bolji provod u Beogradu. Jer oni nastoje da budu dostupni svima! Vratite se u vreme kada nije bilo užurbanosti, kada se dobra hrana, izvrsno piće, vrhunska usluga, muzika koja razgaljuje i pravi merak podrazumevali.

Rezervišite što pre svoje mesto u Staroj Pesmi putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online jer ostalo je još malo slobodnih mesta.

Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Stara Pesma je rakija, proizvedena od voća, ubranog sa prelepih sunčanih padina bajinobaštanskog kraja. Raskošna aroma, buke i fascinantan ukus čine ovu rakiju pićem za uživanje. Zato kafana Stara Pesma ponosno nosi svoje ime u šta su se i gosti uverili.

„A tada nastupa probanje, merkanje, konzumiranje... i sve počinje da teče kao ona dobra „Stara pesma” ... a misli lete, daleko...daleko… za sve prostore i sva vremena”.

 

beogradnocu.com