Lava Bar, vesti

Otvaranje Lava Bara uz Ok Band.

Popularni prestonički klub Lava Bar ove nedelje otvara jedanaestu sezonu spektakularnog provoda i najboljih živih svirki. Za sve ljubitelje kvalitetne muzike vikend otvaranje Lava Bara biće pravo uživanje. U četvrtak 10. oktobra očekuje vas jedan od najpopularnijih regionalnih sastava – Ok Band! Petak je rezervisan za Skandal Bend, a u subotu će vaši domaćini u Lava Baru biti čuveni Gitarsi.

Hitovi uz koje ćete zasigurno uživati ovog četvrtka na otvaranju Lava Bara su “Još ovu noć”, “A u međuvremenu”, “Ne mogu da podnesem”, “Naseli na ljubav”, “Oko mene lete svi” i mnogi drugi. Na nastupu se očekuje puno pripadnica lepšeg pola, kao i na dosadašnjim koncertnim izvođenjima Gorana i Ok Band-a. Puno pozitivne energije i dobrog raspoloženja takođe su neizbežni!

Lava bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Lava Bar je izvanredno mesto koji svojim gostima pruža razne usluge koje zadovoljavaju svetske standarde. U Lava Baru dostupno je uživanje u vrhunskoj mediteranskoj kuhinji,  neverovatno bogata vinska karta i mogućnost organizovanja privatnih i poslovnih proslava, i naravno jedinstveni noćni provod. Lava bar izuzetno je popularan zbog vrhunskih nastupa najvećih zvezda estradne scene.

Lava bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Fotografije proteklih izvrsnih klupskih svirki i atmosfere u Lava Baru možete pogledati u našoj galeriji. Fotografi portala beogradnocu.com ne porupuštaju najbolje gradske događaje, gde vrlo rado beleže najinteresantnije momente vašeg provoda.

Lava bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Rezervacije za otvaranje jedanaeste sezone kluba Lava Bar, kao i za sva predstojeća dešavanja u ovom klubu možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Pratite nas i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda!

 

beogradnocu.com