Najave, vesti

Otvaranje letnje sezone kluba Open!

Temperatura u Beogradu raste iz dana u dan, sve smo bliže početku još jednog nezaboravnog leta. Klub Parlament se seli na letnju lokaciju i to u klub Open na istom mestu.

Otvorite sezonu ludih letnjih žurki sa ovom ekipom u spektakularnom novootvorenom klubu Open, u petak 6. Juna! Očekuje vas prava letnja atmosfera i totalna euforija na "Adrenaline Rush - Summertime madness" žurci! Klub Open se nalazi na istoj adresi kao klub Parlament, u Ruskoj 1, ali na potpuno drugoj, skroz otvorenoj lokaciji u neposrednoj blizini samog Parlamenta. Za muziku je zadužen Belgrade Euphoria DJ trio: Divolly & Markward.

Narednog dana, u subotu, klub Open sa svojom veselom Run The Twerk posadom veseliće se sa dobro poznatim Deejay Architect-om koji će doprineti tome da se club trese u ritmu Trap, Twerk, R&B, Hip-Hop, Dancehall, Baile Funk-a, Reggaetona, Moombahtona... Jedno je sigurno, čekaju vas vrući setovi puni energije koju će novi klub Open preneti na sve vas!

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com