Beograd, Najave, Najbolje kafane, vesti

Još jedna nova kafana ulepšaće kafanske provode u prestonici! Naime, za ovaj vikend zakazano je otvaranje kafane Moj Grad koja se nalazi u Beton Hali, u ulici Karađorđeva 2-4. Na samom otvarnju, u petak, nastupiće zajedno jedan od najpoznatijih bračnih parova domaće muzičke scene, Darko Lazić i Ana Sević, a imajući u vidu njihove zajedničke nastupe, sa sigurnošću možemo da kažemo da će ovaj petak biti spektakularan! Samo dan nakon njih, u subotu, u goste stiže još jedan sjajan pevački duo - Marko Šabanović i Jelena Jovanović, dok je završetak nedelje rezervisan za Veče pevačica! S obzirom da je do ovog dugoočekivanog događaja ostalo još samo dva dana, savetujemo da svoje mesto rezervišete što pre! Vidimo se!

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com