Klubovi, vesti

Otvaranje petka u klubu Carski Lov!

Klub Carski Lov, interesantno mesto u etno stilu, koje pruža provod kakav do sad niste sretali, otvara još jedan dan. U preuređenom enterijeru, podređenom vašem maksimalnom uživanju, moći ćete da uživate uz kvalitetnu muziku, i cene prilagođene svačijem džepu.

carski lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

U petak 27. septembra, na ovom izvanrednom mestu će vas zabavljati fantastični Peca Petaković, Miami Band i DJ Coa. Jasno vam je da ova ekipa zadužena za muziku zadovoljava sve visoke standarde prave klupske svirke, i da će atmosfera biti zaista neponovljiva.
Pored izuzetnog muzičkog repertoara, gosti će moći da uživaju i u specijalnim promocijama koje klub Carski Lov nudi. Naime, domaće vino od 1 litar biće po promotivnoj ceni od samo 800 dinara, dok će dunja i medovača biti po ceni od 149 dinara. Ne propustite da isprobate ove fantastične ukuse, po zaista pristupačnim cenama.

carski lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

U subotu, očekuje vas fenomenalna živa svirka, i ponovo popularni Dj Coa. Ali to nije sve. Klub Carski Lov pripremio vam je mnoga iznenađenja ove sezone, a jedno od njih jeste to što će popularna i atraktivna pevačica Marina Tadić u ovom klubu nastupati svakog petka, od 4. oktobra. Sve informacije o tome dobićete prvi, naravno, ukoliko pratite portal beogradnocu.com.

Rezervacije za sva dešavanja u klubu Carski Lov, možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com