Jimmy's, Poznati, vesti

Otvaranje splava Jimmy's za pamćenje.

Sinoć je fantastični Lexington bend doprineo da otvaranje vašeg omiljeg splava Jimmy's zaista bude za pamćenje. Atmosfera je bila više nego fenomenalna. Mnoge poznate ličnosti došle su da uživaju u dobrom provodu i da otvore sezonu jednog od najboljih splavova u Beogradu. Bez sve popularnijeg para voditelja Vlade Stanojevića i njegove devojke Ana Marije Žujović ni ovo otvaranje nije moglo da protekne.

SIMONIDA

Fotografisano na Splav Jimmy's

Naši fotografi su ulovili uvek nasmejanu Simonidu Ačević koju svi pamtimo sa Farme. Atraktivna pevačica Teodora Baković i sinoć je mamila uzdahe.

TEODORA BAKOVIC

Fotografisano na Splav Jimmy's

Ceo splav je bio na nogama zahvaljući nikad pozitivnijoj atmosferi i nikad boljem nastupu Lexington benda. U najboljoj žurci u gradu u uživale su i Gordana Radić i fatalna crnka iz Grandovih redova Katarina Grujić. Naravno gde je popularna Grujićeva tu je i njen izabranik maneken Boris Stamenković.

gordana rodić

Fotografisano na Splav Jimmy's

Splav Jimmy's će ubedljivo imati najbolju sezonu. Večeras uz najzvučnije ime naše estrade i miljenika publike Acu Lukasa dođite da se uverite u to.

JIMMYS

Fotografisano na Splav Jimmy's

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com