vesti

Otvaranje srede u klubu Plan B.

Miloš Radovanović i Randevu Band ove srede otvoriće još jedan dan za provod u klubu Plan B. Zbog izuzetno velikog interesovanja i zaista sjajnog provoda koji se u klubu Plan B sve više poboljšava iz nedelje u nedelju, svi ljubitelji ovakvog tipa zabave dobijaju još jedan dan za vrhunsko uživanje.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Miloš Radovanović i Randevu Band učiniće da vam ova sreda bude nezaboravna i da je provedete na nogama do ranih jutarnjih časova, uživajući u zaista kvalitetnoj muzici. Dobro raspoloženje, pozitivna energija i puno lepih devojaka neće izostati.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Samo dan nakon nastupa Miloša Radovanovića i Randevu Benda u klubu Plan B u četvrtak 21. novembra očekuje vas popularan prestonički sastav Inspiracija Bend, dok će u petak 22. novembra vašem maksimalnom provodu doprineti Akapulko Bend. Subota je rezervisana je za uživanje uz Tocu i neponovljivi Plan B Bend.

Da biste se uverili u fenomenalan provod koji klub Plan B nudi, posetite našu galeriju fotografija koja će vas garantovano inspirisati da upravo klub Plan B bude deo vašeg izlaska.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja u klubu Plan B, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski prestonički provod, koji ćete dugo prepričavati. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati najinteresantnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima kada je noćni provod prestonice u pitanju.

 

beogradnocu.com