Najave, Teatro, vesti

Klub Teatro samo za vas, sprema jos jednu spektakularnu sezonu! Ove srede, 15. oktobra, otvara se ovaj fenomenalan i jedan od najpopularnijih klubova u Beogradu. Kako to i dolikuje jednom luksuznom lokalu poput kluba Teatro, njegova vrata će otvoriti jedinstveni i neponovljivi duo - Tanja Savić i Peđa Medenica!

teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Uz repertoar ove popularne pevačice i njenog kolege, uživaće svi gosti i to vam klub Teatro obećava. Pored njih, u novoj sezoni na bini kluba Teatro, pridružiće se još mnoga poznata imena koja pune diskoteke i klubove širom Balkana. Očekujte neočekivano i samo ono najbolje! Atmosfera na otvaranju kluba Teatro dostignuće svoj vrhunac, a vi ne dozvolite sebi da propustite ludo i nezaboravno veče.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Još jedna "teatralna" sezona u najprestižnijem prestoničkom klubu je pred nama, dođite i uverite se u najbolji provodu gradu! Kako ne biste propustili spektakl otvaranja jedinstvenog kluba Teatro, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 34 34 33 i 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com