Jimmy Woo, Najave, vesti

Beogradski bar Jimmy Woo jedno je od retkih mesta u Beogradu gde možete da se osećate kao kod svoje kuće. Odličan enterijer inspirisan znanjem i umetničkim kombinovanjem materijala predstavlja poslednje trendove u dizajnu.

bar-jimmy-woo-devojka

Fotografisano u Bar Jimmy Woo

Potpis potiče od ličnog gledišta Jimmy Wooa u svetu, od Azije, Evrope preko L.A. i skandinavskih barova od '60ih do kraja '80ih godina. Nakon uspešne letnje sezone, stiglo je vreme da se svi zajedno spremimo za dugu i kako kažu hladnu zimu. Pravo mesto i prelep ambijent bara Jimmy Woo sasvim sigurno će biti i vaš izbor za relaksaciju, uživanje u kvalitetnoj hrani i odličnom izboru pića.

bar-jimmy-woo-devojka1

Fotografisano u Bar Jimmy Woo

Već u sredu veče počinje zimska sezona, kad će biti organizovana i žurka pod nazivom "Woo time" čiji je moto "Ispoštuj sredu". Od 22h za dobru muzičku zabavu biće zadužen DJ Oysha, a na vama je samo da rezervišete svoje mesto i da uživate u najboljem baru u Beogradu.

bar-jimmy-woo

Fotografisano u Bar Jimmy Woo

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com