vesti

Otvoren elitni bar Dash's.

Beograd je dobio najelitniji i najmoderniji kafe bar. Naime, otvoren je ekskluzivni bar Dash's, na Voždovcu. Ono što je specifično za bar Dash's je sam je njegov enterijer. Svakom detalju je posvećena pažnja i sve je urađeno sa mnogo stila i ukusa.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Dash's kafe nesumnjivo će biti imperativ prestoničkog provoda, kao i omiljeno mesto poznatih. Sudeći po otvaranju, u Dash's kafeu možete očekivati samo spektakl, vrhunski provod i nezaboravno uživanje. Sredom vas u Das's-u očekuju Ozvučeni Tamburaši, dok petkom možete da slušate bend uživo. Očekuje vas pravi spektakl u najluksuznijem prostoru.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Da ne biste propustili izuzetna dešavanja koja slede, obezbedite svoje mesto na vreme zbog jako velikog interesovanja. Rezervacije za sva dešavanja u Dash's kafeu možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete osigurati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo Dash's kafe bude vaš izbor. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima.

 

beogradnocu.com