vesti

Otvoren kafe Boutique!

Kafe Boutique premijerno je otvoren 11. septembra spektakularnom žurkom u samom centru Beograda, na Trgu republike! Svečanom otvaranju prisustvovale su brojne poznate ličnosti, koje nisu skrivale oduševljenje ovim novootvorenim mestom.

Kafe Boutique

Fotografisano u Kafe Boutique

Pored fenomenalne atmosfere, gosti su bili fascinirani i onim što kafe Boutique nudi. Naime, ono što ovo mesto karakteriše jeste besprekorna usluga, uvek prijatno i odmereno osoblje, zavodljiva pića i savršena kuhinja. Prijatnom ambijentu doprinosi i neupadljiva muzika, koja maksimalno upotpunjuje vaše uživanje.

Poseban akcenat takođe je stavljen i na enterijer samog mesta, koji pleni toplinom, vrhunskom modernom umetničkom estetikom i šarmom mediteranskih kulturnih uticaja. Vlada Gugl, arhitekta ovog sjajnog mesta, dobio je isključivo pohvale za svoj rad, i jasno postavio nove arhitektonske standarde u našoj prestonici.

Kafe Boutique

Fotografisano u Kafe Boutique

Izuzetan ambijent, vrhunska usluga, savršena kuhinja, lako navodi na zaključak da će kafe Boutique biti omiljeno mesto za izlaske beogradjana i gostiju naše metropole. Ne propustite priliku da uživate u vrhunskom kvalitetu hrane, kakav je retko moguće pronaći na bilo kom prestoničkom mestu, kao i u raznim koktelima kreativno osmišljenih od strane naših barmena, koji će bez sumnje, uvek pogoditi idealan ukus za vas.

Pogledajte našu galeriju fotografija, kako biste se sami uverili u neprevaziđenu estetiku ovog mesta, kao i izvanrednu atmosferu.

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Budite deo modernog Beograda!

 

beogradnocu.com