Premijera, vesti

Otvorena bašta kafane Premijera!

Kafana Premijera, koja spada u novije beogradske kafane, u četvrtak, 25. jula, otvorila je svoju baštu za sve ljubitelje opuštenog letnjeg provoda, uz zvukove najbolje muzike. Živa svirka, dobro raspoloženje i prijatan ambijent asocijacije su koje se vezuju za protekli četvrtak u bašti kafane Premijera.

Kafana Premijera definitivno je jedno od vodećih mesta u gradu, kada je u pitanju ovakav tip zabave, i kao što je očekivano, nakon otvaranja bašte bilo je isključivo pozitivnih utisaka. Nakon fenomenalnog provoda koji su u četvrtak mogli da iskuse posetioci bašte kafane Premijera, najavljeno je da će bašta preko leta raditi i petkom. Otvaranje bašte svakako je začinilo već sjajan beogradski provod.

Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Za laganije zagrevanje pred noćni provod, opušten razgovor sa prijateljima, druženje, ali i dobru živu svirku u bašti možete da uživate od 20h do 1h nakon ponoći, a za one koji ipak preferiraju "klupski" provod, pravi izbor je konoba koja će raditi subotom od 22h pa sve do 4h iza ponoći.

Za živu svirku na mestu koje bez sumnje pruža kvalitetnu uslugu, savršen enterijer i pozitivnu energiju, zadužen je sjajni Arcus band.

Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Previše je razloga zašto treba posetiti predivnu baštu kafane Premijera, a pristupačne cene rakije, piva i ostalih kafanskih specijaliteta, samo su jedan od njih. Portal beogradnocu.com neće propustiti ove pogodnosti, već će uživati u dobrom provodu, kako bašte kafane Premijera, tako i konobe, i objektivom beležiti najupečatljivije momente nezaboravnog provoda.

Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Da ne biste propustili uživanje u laganim kafanskim baladama, ali i fenomenalnoj hrani i piću po izuzetno pristupačnim cenama, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti upravo ovde - putem korisničkog Call centra, na broj telefona 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com