Tri Promila, vesti

Otvorena kafana Tri Promila.

Noćni život naše prestonice postao je od četvrtka bogatiji za još jednu prelepu kafanu – kafanu Tri PromilaDa biste bukvalno shvatili naziv ovog boemskog mesta, morate doći i iskusiti ga sami. Jer kad jednom uđete na vrata sjajne kafane u Zemunu, nećete izaći sa manje od tri promila alkohola u krvi. Zato obezbedite svoj povratak kući na najpametniji način.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Otvaranje ove vesele kafane proteklo je fantastično, uz neverovatnu energiju divnih gostiju i odličnog benda koji je napravio atmosferu za pamćenje. Oni koji su propustii žurku otvaranja, preporučujemo da posete kafanu Tri Promila ove nedelje kada se spektakl nastavlja.

Fotografi portala beogradnocu.com slikali su vaše najlepše momente koje možete pogledati u našoj galeriji. Uverite se u delić atmosfere od otvaranja ovog sjajnog mesta kao i šta možete očekivati narednih dana. Prelep prostor savremenog dizajna ono je po čemu se Tri Promila, između ostalog, razlikuje od tradicionalno uređenih kafana koje već dugi niz godina čine naš grad autentičnim. Odlična muzika je ono što će sigurno ostati u pamćenju svim gostima koji su bili i onih koji će tek biti gosti kafane Tri Promila.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Tokom zimske sezone 2013.- 2014. kafana Tri Promila priprema mnoga muzička iznenađenja, a verujemo da će i mnogi gosti ove sjajne kafane, baš u Tri Promila provesti najbolje momenta kojih će se rado sećati.

Zato, da ne biste više lutali po gradu i tražili idealno mesto za najbolji noćni provod, dođite u kafanu Tri promila!  Ovo mesto odiše pravim boemskim duhom i predstavlja jedinstveni užitak za ljude koji znaju šta je kafanski provod, u šta ćete se i sami uveriti prilikom prve posete kafani Tri Promila.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com