Sokače, vesti

Otvorite vrata najbolje zabave.

Kafana Sokače ume da pripremi provode koji su najbolji. Sa ovom kafanom, nema greške. Sutra sa vama u čast najboljeg provoda pevaju Sloba Đurković, Jelena Gerbec i jedna nova Zvezda Granda što će biti svojevrsno iznenađenje i doprinos za vaše maksimalno kafansko veselje.

kafana Sokače

 Fotografisano u Kafana Sokače

Kafana Sokače uvek zna šta vam treba i upravo vam to i pruža savršeno veselje, sa savršenim izvođačima. Jelena Gerbec iz Grandovog jata, pleni i stasom i glasom, ova mlada dama ume da pridobije publiku i kada ona nastupa u kafani Sokače je uvek veselo i prijatno.

Sutra ćete u kafani Sokače uz stadardni kafanski repertoar moći da čujete i Jelenine pesme ''Nek ti bude'', ''Put pod noge'' i druge.  Sloba Đurković takođe iz Granda je omiljeni mladi pevač koji je posebne ovacije stekao nakon učešća na Farmi 5, iz koje je izašao kao drugoplasirani pošto je u finalu izgubio od Jelene Golubović. U kafani Sokače Sloba uvek pravi sjajan štimung, a sutra ćete moći da uživate i u pesmama ''Dodirni me'', ''Nestala je naša ljubav'' i drugim.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Kafana Sokače će sutra zaista biti must go mesto jer će svi požuriti na pravu adresu najboljeg provoda i sa velikim oduševljenjem se veseliti u naboljem društvu uz najbolju muziku, a Sloba i Jelena će se postarati da vam samo za jedno veče otvore vrata svih najzanimljivijih kafanskih sudbina. Kafana Sokače je kafana koja nudi istinski kafanski provod kroz koji će vas znalačkim glasovima sutra prošetati Sloba i Jelena koji tačno znaju šta volite.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Kafana Sokače je idealna varijanta za noćnu zabavu. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com