Čudna Noć, vesti

Ova noć ima neku čudnu moć.

U novootvorenoj kafani Čudna Noć na vodi naišli smo na pevača Bakija B3. Baki B3, tačnije Andrija Đogani, rešio je da se u društvu prijatelja dobro provede u kafani Čudna Noć, a po svemu sudeći, odlično se zabavljao.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Iako je imao sitne pehove i kritike publike povodom jedne emisije u kojoj je gostovao početkom decembra, Baki je bio vidno raspoložen i nije skrivao zadovoljstvo, a pogotovo zato što je snimio novi spot i pesmu sa Miletom Kitićem. U pitanju je pesma “Erotski dinamit”. Naviki smo da legendarni folk pevač Mile Kitić uvek iznenađuje publiku sa provokativnim numerama i spotovima, pa ne sumnjamo da će javnost dobro prihvatiti i ovaj budući hit koji je snimio sa mlađim denserom.

Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, 1996. godine je odlučio da se oproba i u solo karijeri pevanjem, gde na svom albumu prvencu snima pesmu „Pet minuta“. Jedno vreme je bio član plesne grupe Đogani Fantastiko, gde je igrao sa rođenom braćom Đole Đogani i Gagi Funky G, a svi su promenili prezime u Đogani. Kao i njegova braća opredelio se za muziku i svi su zajedno jedni od začetnika Dance muzike u Srbiji. Rođen je u velikoj porodici, ima četiri sestre i četiri brata. Nakon mnogih snimljenih albuma i pauza u momentima kada je dobio devojčicu sa, sada već bivšom suprugom, godine 2010. Baki ulazi u Reality Show „Farma“ i vraća se na “male ekrane”. Njegove najpoznatije pesme su „Još pet minuta“, „Blokada”, ”Olovna ruka”, ”Da nema me”, “Pazi” itd.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Kako se Baki B3 provodio u kafani možete videti u našoj galeriji fotografija i uveriti se u činjenicu da kafana Čudna Noć ima zaista neku moć i magiju zbog koje se njeni gosti provode vrhunski. Ova kafana trenutno predstavlja fenomenalno mesto i pravo osveženje prestoničkog noćnog provoda koja svojom sjajnom uslugom i ponudama čini da se već na prvi pogled zaljubite u nju, i da garantovano postane deo vašeg obaveznog izlaska.

Muzika u kafani Čudna Noć dira pravo u srce. Žanrovski je usmerena ka pop, folk i starogradskoj muzici, a iz kafane odjekuje sve ono što publika poželi u tom trenutku. Veliki muzički profesionalci koji će vaše noći učiniti spektakularnim. U petak 17. januara nastupa Moma Bend, dok će u subotu narednog dana vaš domaćin u kafani Čudna Noć biti Nemanja Mitrović.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u kafani Čudna Noć, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com