vesti

Ovaj vikend sluti na najbolje.

Ne propustite jedno od najpopularnijih mesta ove sezone i obavezno posetite bar Dash’s. Kao i svakog vikenda, očekuje vas atmosfera za pamćenje, najveselija ekipa u grdu, najlepše devojke i naravno, vrhunska muzika.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Petak, 7. mart, rezervisan je za Dj Marchez-a koji će ove večeri zabavljati publiku. Dosta dobre muzike, dima, adrenalina i neizvesnosti držaće vas do jutra u baru Dash’s.  Cilj Dj Marchez-a je da svoju poztivu kroz muziku prenese na ljude, a to uvek rezultira dobrom atmosferom i neponovljivom zabavom u baru, pa je plesni podijum prava erupcija energije.

Fenomenalni Peca Petaković, održaće nastup u subotu 08. marta u ovom popularnom prestoničkom baru Dash’s, koji je već postao obavezna stanica svim Beograđanima koji cene dobar provod i uživaju u kvalitetnoj muzici i elitnom, a u isto vreme opuštenom provodu.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Peca Petaković je već dovoljna senzacija i samo njegovo ime obećava pravi spektakl i garantuje neizbežan provod uz najveće pop hitove, ali i njegove autorske numere.  Petaković se već godinama trudi da ispuni muzičke želje svih gostiju ovog kluba, a da je jedan od najboljih zabavljača govori i činjenica da nastupa i po mnogim drugim klubovima i kafanama u Beogradu.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Ne propustite ovaj vikend u baru Dash’s jer vam je fenomenalna atmosfera zagarantovana.  Ne propustite da budete deo najboljeg provoda u gradu, već rezervišite svoje mesto na vreme u baru Dash’s. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne i važe za sva dešavanja u baru Dash’s.

U iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo ovaj bar bude neizbežno mesto kada je u pitanju vaš provod u Beogradu. Osetite toplinu koju nudi bar Dash’s i budite deo mnogih koji svaki dolazak ovde pamte i dugo prepričavaju, a uvek se rado i vraćaju. Proverite zašto je bar Dash’s jedinstven, prepoznatljiv i jedan od najmodernijih u gradu.

 

beogradnocu.com