Santo Domingo, vesti

Ovako se obeležava 8. mart.

Bar Santo Domingo je  parče lepog, a i romantičnog provoda koji mogu pronaći sve dame Beograda večeras. One koje će se odlučiti da 8. mart povere upravo šarmantnom baru Santo Domingo, koji ne prestaje da iznenađuje, neće se pokajati.

bar Santo Domingo

 Fotografisano u Bar Santo Domingo

Večeras za najbolje raspoloženje postaraće se Ivana i Nani Bend koji tradicionalno svake subote priređuju najbolji barski provod u prestonici. Duh koji neguje bar Santo Domingo ima veliki broj obožavalaca i to nije čudno, jer ovaj bar se godinama unazad vešto oslanja na tradiciju kvaliteta, vrhunske usluge i kulturne i sofisticirane zabave, koja zaista treba ovom gradu.

Ivana i Nani Bend su izvođači koji odlično rade svoj posao, lepe note koje svi vole, dočekaće vas večeras u baru Santo Domingo koji će se postarati da vaš provod uvek bude prvi na lestvici najboljih.

bar Santo Domingo

 Fotografisano u Bar Santo Domingo

Bar Santo Domingo je svetski bar, uređen je fantastično, urbano i šik, ovo je bar koji se lako zavoli i postaje sastavni deo vaše svakodnevice, posebno onih koji se deklarišu kao hedonisti, bar Santo Domingo je idealan za takve trenutke. Večeras će u ovom baru biti lepo i veselo, Ivana i Nani Bend će se postarati da veselje proširi na celu noć i se trenutaka provedenih u baru Santo Domingo uvek sećate.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Bar Santo Domingo je idealan izbor za 8. mart, lep, prijatam, otmen, veseo, predstavlja odlično mesto na koje treba da povedete svoju lepšu polovinu i podsetite je na to koliko vam je stalo do nje. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. I mi ćemo večeras svratiti u bar Santo Domingo u nadi da ćete podeliti sa nama svoje osmomartovsko raspoloženje i pred naše objektive izaći u najboljem svetlu, vidimo se!

 

beogradnocu.com