Najave, Staro Drvce, vesti

Humanitarno veče posvećeno deci.

Kafana Staro Drvce je provod koji će u vama izazvati ono najbolje u vama. Stiže vam zabava koja će biti bolja od svega na šta ste do sada navikli.

Staro Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Ovde se gleda na prave kafanske vrednosti i uvek vas dočeka veselo osoblje, najbolja atmosfera i muzičari spremni da celu kafanu podignu na noge. U ponedeljak u kafani Staro Drvce nastupa Drvce Bend što garantuje odličan provod.

staro

 Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Utorak u kafani Staro Drvce je poseban dan jer je upriličeno Humanitarno veče za decu iz Zvečanske koje će svojim muzičkim umećem podržati Miami bend, Lidija Dimitrijević, Nenad Radovanović, Gordana Lazarević, Nemanja Stevanović, Igor X, Mišel Gvozdenović i gosti iznenadjenja. Voditelj programa će biti Dejan Pejić-Peja.

Sreda je dan za Drvce bend, Tanju Živković i Vladimira Nikolića, a u četvrtak u kafani Staro Drvce čekaju vas neprevaziđeni Drvce bend, Lidija Dimitrijević, Nenad Radovanović, Nikolina Vučinić.

drvce22

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Kafana Staro Drvce uvek misli na vaše želje i osećanja, tako u petak sa vama se vesele Drvce bend, Lidija Dimitrijević, Nenad Radovanović, u subotu sličan sastav Drvce bend, Lidija Dimitrijević, Nenad Radovanović, Vlada Nikolić, dok će u nedelju u kafani Staro Drvce nastati pravi dar-mar uz Miami bend, Lidiju Dimitrijević, Nikolinu Vučinić i Nenada Radovanovića.

Kafana Staro Drvce je uvek tu za vas. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –  beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com