Pivnica Ispod Mosta, vesti

Ovako se slavi rođendan.

Naš poznati kreator Bata Spasojević sinoć je proslavio rođendan u kafani Pivnica Ispod Mosta. Juče je ova kafana ugostila mnoga poznata imena koja su uživala u Batinoj proslavi, ali i u uvek fenomenalnoj kafani Pivnica Ispod Mosta koja na veoma veseo i prefinjen način donosi šmek bečkog dvora u samo srce Beograda.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Sinoć su u kafani Pivnica Ispod Mosta uz Borisa Čolića i Cool Bend uživali i Danijela Vranješ i Jasmina Sanader. Slavljenik Bata Spasojević, priznato je ime u svetu mode, učestvovao je na mnogim modnim manifestacijama, a njegov rad je predstavljen i na najpoznatijem modnom kanalu na svetu Fashion TV, poznat po autentičnom izrazu, Bata Spasojević je ostavio veliki trag u svetu mode i od njega se uvek očekuje nešto inovativno i elegantno, sve što uradi Bata Spasojević je veoma popularno o čemu svedoče i brojne nagrade koje su potvrdile kvalitet i talenat našeg čuvenog kreatora.

Kafana Pivnica Ispod Mosta je najinteresantniji ugostiteljski objekat ovog tipa u našem gradu, ta igrarija elegancije i prizvuka Oktobar festa savršeno se uklopila u urbanu priču Beograda i privlači brojne znalce dobre muzike, dobrih vibracija i odlične klope.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Uz Borisa Čolića i Cool Bend, juče se veselila i Danijela Vranješ naša poznata i veoma darovita glumica koja ne prestaje da iznenađuje svojim raskošnim talentom, Danijela je aktivna i na pozorištu i na filmu, glumila je u filmovima Šovinistička Farsa 3, Balkanska pravila, Čarlston za Ognjenku, Munje i drugim, bila je i u Velikom Bratu i ona je prva ukućanska koja je izbačena glasovima gledalaca. Kafana Pivnica Ispod Mosta je mesto gde ćete se uvek sjajno zabaviti, ovde ćete pronaći provod koji je u isto vreme i kafanski i urban i istnski uživati u tome.

Sa Batom, a uz Borisa Čolića i fantastični Cool Bend sinoć se dobro provodila i Jasmina Sanader naš kostimograf čiji rad je dao pečat mnogim priznatim kinematografskim ostvarenjima, među kojima su Bulevar Revolucije, Nataša, Nebeska udica i drugi. Večeras se u kafani Pivnica Ispod Mosta veselje nastavlja u odličnom ritmu je sa vama sjajni Orkestar Komšije.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Kafana Pivnica Ispod Mosta je mesto gde vas čeka fantastična zabava, jedinstvena i neponovljiva. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com