Tri Kuma Debela, vesti

Ovako se veseli u kafani.

Kada se vesele kumovi tu je dobar provod garancija koja nikada ne ističe. Tako je uvek u kafani Tri Kuma Debela koja je prava raspevana, razigrana i opijena kafana koja će vas razdrmati i razveseliti kao ni jedna druga.

Sutra vas u kafani Tri Kuma Debela čeka Veče Ciganskih Svirača koje će vas ostaviti bez daha, ciganski svrači su pravi majstori zabave i uvek sve goste dignu na noge, violina u rukama iskusnog ciganskog svirača je čista emocija koja će zavladati celom kafanom i koju ćete svi obožavati.

kafana Tri Kuma Debela

 Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Kafana Tri Kuma Debela uvek ima najbolju zabavu za vas, ovde su svi stolovi raspevani i svi osmesi razvučeni od uveta do uveta i uvek, ali uvek vas čeka najbolji provod. Gagino Akustično Veče za vas je upriličeno u četvrtak, Gaga i njegove prijatne i lake note doneće vam miris kućnih zabava koje su nekako lepše i intimnije i prilikom kojih je komunikacija sa publikom fantastična.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Gagino Akustično Veče jednostavno morate priuštiti svojim čulima, to su pesme koje svi vole i u kojima svi istinski uživaju, te nema razloga da tako ne bude i ovaj put, zato u četvrak parva kafana Tri Kuma Debela i sledi vam uživanje do maksimuma koje je nezaboravno. Bez nje kafane nema, a to će vam na najbolji način objansiti Bend ''Samo Za Nju'' koji razvaljuje kako svira, ovo je bend u kom svi uživaju u kafani Tri Kuma Debela koja je vodeća u gradu, najraspevanija, najrazigranija i samo vaša.

Akustični Tamburaši su brend svake kafane, tako i subotom u kafani Tri Kuma Debela sviraju sjajni tamburaši koji vam donose miris najlepših pesama i jednog zlatnog vremena kafane čiji sadržaj odlično poznaju svi boemi koji se rado vraćaju u najbolju kafanu u gradu, a to je kafana Tri Kuma Debela.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Kafana Tri Kuma Debela poziva sve kumove i kume da svoje raspoloženje prepustite notama najbolje kafane u gradu, rezultat toga će biti vrhunska i neprevaziđena zabava koju treba iskusiti. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com