vesti

Ovakve ponude nema ni na filmu.

Za kraj januara u gradu vas očekuju zaista fantastična dešavanja, dok je beogradnocu.com tu da vas uputi samo na najbolja. Ukoliko ste ljubitelj dobre kvalitetne narodne pesme, ali i dj zvuka, rakije i Happy Hour-a, preporučujemo posetu Košutnjaku, odsnosno fantastičnom klubu Filmski Grad, koji iz dana u dan nudi sve bolji provod.

klub Filmski Grad

Fotografisano u Klub Filmski Grad

Naime, u petak 31. januara u klubu Filmski Grad očekuje vas Dj Alexo Alexis, Mladen Cvetanovic & Darja Daka. Ova sjajna profesionalna muzička ekipa učiniće da se provedete bolje nego ikada. Dj Alexo Alexis zagrejaće vas na svoj prepoznatljiv način, dok će vas Mladen i Darja držati na nogama do ranih jutarnjih časova uz muziku koja budi i vaše najskrivenije emocije. Spremite se za uživanje u hitovima Tome Zdravkovića, Luisa, Merlina, braće Matić, Ace Lukasa i drugih. Start je zakazan za 23 h.

klub Filmski Grad

Fotografisano u Klub Filmski Grad

Međutim, to nije sve! U klubu Filmski Grad očekuju vas promocija kojima nećete odoleti: Viljamovka i Somersby biće dostupni po ceni od 150 dinara, dok uz poručenu flašu vodke ili viskija dobijate 6 Red Bull-ova gratis! Happy hour, koji traje samo do ponoći, donosi vam na naručen litar belog vina i kisele vode, dodatnu flaša belog vina!

Klub Filmski Grad poznat je po uvek dobroj atmosferi, pozitivnom raspoloženju i usluzi, koja je uvek na nivou svetskih klubova. U srcu Košutnjaka, u klubu Filmski Grad, krije se najbolji prestonički provod. Ukoliko još uvek niste posetili ovo izuzetno mesto, ovo je prava prilika za to. Nesumnjivo ćete ovaj petak, ukoliko ga budete proveli u klubu Filmski Grad, prepričavati dugo, i to isključivo u superlativu.

klub Filmski Grad

Fotografisano u Klub Filmski Grad

Fotografije dosadašnjih dešavanja iz kluba Filmski Grad možete pogledati u našoj galeriji fotografija, i uveriti se u spektakularan provod. Fotografi portala beogradnocu.com i ovog petka će beležiti vaše najinteresantnije momente. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, možete izvršiti rezervacije na najjednostavniji način, i tako obezbediti najbolji provod sebi i svojim prijateljima.

 

beogradnocu.com