Sokače, vesti

Ovakve provode ste oduvek tražili.

Kafana Sokače je jedna od najveselijih kafana u gradu, ljudi ovde dolaze da se opuste, uživaju i istinski provesele. U te svrhe kafana Sokače je pripremila odličan repertoar. Sutra u kafani Sokače nastupaju Sloba Đurković i Jelena Gerbec.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Mladi pevači koji već imaju veliki krug fanova koji uvek dolaze sredom u kafanu Sokače da čuju svoje omiljene pesme u izvedbi Slobe i Jelene, njhovi glasovi se odlično uklapaju i repertoar koji donose naginje ka narodnom melosu, ali ni Slobi ni Jeleni nisu strani pop hitovi, tako da će sutra u kafani Sokače biti pesama po svačijoj želji.

Kafana Sokače pažljivo prisluškuje želje svojih gostiju, te tako u petak na ovom simpatičnom mestu, čeka vas provod do zore uz Nenada Jovanovića i Nađu koji će kreirati momente za pamćenje i vaš petak pretvoriti u odličnu žurku. Kafana Sokače petkom priređuje sjajne trenutke peva se hit do hita, atmosfera je na odličnom nivou i imate priliku da se provedete bolje nego ikad u najboljem društvu.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Subotom na ovom odličnom kafanskom mesto za vas se veseli Top Bend (ex ''4 za Groš'') to su muzičari koji odlično poznaju svoj posao i koji će vam se dodvoriti već od prve pesme, kafana Sokače i Top Bend umeju da dočaraju onu pravu kafansku atmosferu koju žele da dosegnu sve kafane.

Kafana Sokače poznaje sve svoje goste i uvek nastoji da se svi osećaju sjajno i da se vraćaju na mesto najboljeg provoda, a još subotom kada nastupa Top Bend atmosfera je odlična i uvek se traži sto više, jer takvog provoda nema nigde u gradu.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Priuštite sebi pravi kafanski provod u kafani Sokače. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com