Čudna Noć, vesti

Ovakve vam noćí trebaju.

Kafana Čudna Noć je najbolji provod u najavi, ovo je kafana kojoj niko ne može da odoli. Ona nudi najbolji repertoar u kom nema ni jedne loše pesme.

Kafana Čudna Noć je vrlo brzo postala broj jedan kada je noćni život Beograda u pitanju, reč je o provodima tokom kojih nema sedenja igraju i vesele se i gosti i osoblje, sve je ludo i nezaboravno, a atmosfera je neodoljiva. Večeras u ovoj sjajnoj kafani čeka vas odličan provod uz Bora Boru i Milicu Atanacković, što znači da će se đuskati do jutra.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Kafana Čudna Noć je poznata po odličnim vibracijama, sjajna kafanska atmosfera koja ovde vlada podseća na one stare kafanske noći koje svi vole i koje se ponovo vraćaju na velika vrata. Kafana Čudna Noć je vodeća kafana u gradu, kada govorimo o meračkom provodu, ovde je uvek odlično i svi stolovi su razdragani.

kafana Čudna Noć

 Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Sutra vas u ovom kafani najtraženijeg provoda čekaju Čelendž Bend i Milica Atanacković koji će napraviti lumperajku za pamćenje, biće bolje nego do sada i igraće se bukvalno do fajronta, jer tako je uvek u najboljoj kafani u gradu, kafani Čudna Noć.

Ovo je kafana sa najprofesionalnijim osobljem, naboljom atmosferom i najkorektnijim cenama, ovde se svi vraćaju po još dobrog provoda jer znaju da to nikada ne izostaje u najjačoj kafani u gradu, kafani Čudna Noć.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Kafana Čudna Noć vas čeka sa najboljom mogućom ponudom u gradu, besane kafanske noći sa kafanom Čudna Noć imaju posebnu draž. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. I mi smo često u kafani Čudna Noć jer su tamo noći zaista najbolje, a naši blicevi uvek neumorni, nadamo se da ćemo vas i večeras sresti na anjboljem mestu u gradu.

 

beogradnocu.com