Mala Maca, Najave, vesti

Ovde izlaze najlepše mačkice.

Kafana Mala Maca je mesto na koje svi vole da idu, a zašto to morate da proverite sami. Dovoljno će biti da vam kažemo da je ovde sve perfektno i podređeno najboljem provodu.

Kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

Sutra vas u kandžama najkepše kafane u gradu Mala Maca čeka savršeno pop/rock veče uz dve gitare i klavijaturu, a što je najdražesnije u o čarima đus-votke džin- tonika i rakije možete uživati po ceni od 99 dinara.

Kafana Mala Maca

 Fotografisano u Kafana Mala Maca

U četvrtak i petak se u kafanu Mala Maca seli starogradska muzika proizvedena zvucima dve gitare i harmonike što garantuje totalnu kafansku ludnicu. Dok u subotu možete uživati uz exYU rock hitove i narodnu muziku i to slušajući dve gitare. Biće vam fenomenalno, ne propustite!

Kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

Kafana Mala Maca nudi nezaboravne trenutke. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

beogradnocu.com