vesti

Ovde je raspoloženje uvek na vrhuncu, proverite zašto.

Kafana K'o Nekad uvek donosi kafanske momente koji se pamte, ovde je veselje na visokom nivou. Vrela atmosfera prenosi i izvan same kafane K'o Nekad koja je postala najposećenija i najveselija u gradu.

kafana K'o Nekad

 Fotografisano u Kafana K'o Nekad

Sutra na ovom fantastičnom kafanskom mestu, čeka vas pravi merački šlagvort uz Banda Gitanos Bend koji će razvaliti provod i sve goste podsetite na najbolje kafanske provode kojih u kafani K'o Nekad ima sve više. Reč je o kafani u kojoj se možete istinski veseliti i za stolom i pored njega, a boga mi i pod njim, ovo je kafana u kojoj su i dame uvek u štimungu i pokaziju svoju istinsku boemsku stranu koja je uvek podstaknuta sjajnim nastupom Banda Gitanos Bend koji uvek pravi najbolji provod.

kafana K'o Nekad

Fotografisano u Kafana K'o Nekad

Kafana K'o Nekad je u rangu onih kafana čijeg zvuka nikada nije dovoljno, ovde se događaju oni anegdotsksi kafanski provodi koji se prepričavaju sa širokim osmehom, ovo je mesto gde izlaze najlepše i najzgodnije devojke koje posebno uživaju uz sjajni Banda Gitanos Bend koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Kafana K'o Nekad je stvarno najbolja o tome svedoče iskustva gostiju koja su nezaborvna i kada god pomislite na kafanu vi želite da se uputite u kafanu K'o Nekad, jer ona nosi taj K'o Nekad kafanski duh koji će ostati neprevaziđen dok je sveta i veka.

kafana K'o Nekad

Fotografisano u Kafana K'o Nekad

Kafana K'o Nekad je kafana za sve koji vole istinski da se vesele, ovo je mesto u kom je svako veselje sa dušom i na koje obavezno morate doći jer kafanski provod stanuje upravo u kafani K'o Nekad. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Sve što je u K'o Nekad duhu nas asocira na najbolji provod, zato smo prvi u redu da uslikamo vaše najbolje raspoloženje.

 

beogradnocu.com