Najave, Santo Domingo, vesti

Ovde je zadovoljstvo zagarantovano.

Bar Santo Domingo uvek vam nudi više od onoga što očekujete. Provod na ovom mestu je savršen i stalni posetioci to jako dobro znaju.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

U petak u vašem omiljenom baru Santo Domingo nastupa Miša Laguna koji uvek priređuje zabavu za pamćenje. Reč je o izvođaču koji bar Santo Domingo uvek digne na noge i atmosferu dovede do usijanja, zato je petak idealan dan da posetite bar Santo Domingo i uživate u sjajnoj zabavi uz Mišu Lagunu.

bar31

 Fotografisano u Bar Santo Domingo

Ujedno u petak u baru Santo Domingo na vas čeka promocija Eristoff votke i celu flašu možete dobiti za 4999 dinara. Subota je takođe odličan dan u baru Santo Domingo, kada se sa vama zabavlja Nani Bend i čeka vas promocija Jack Danielsa i to cela flaša po ceni od 6999 dinara.

santo22

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Bar Santo Domingo je čist užitak, ne lišavajte sebe ovog zadovoljstva. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com