Lava Bar, vesti

Ovde nastupaju najbolji bendovi.

Ukoliko još uvek niste odlučili gde ćete ove nedelje, vaš omiljeni portal beogradnocu.com je tu da vam olakša posao. Za sve one koji žele da unesu malu promenu u svoje rutinske izlaske, prestonički klub Lava Bar je idealno rešenje.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Ovde vas nesumnjivo očekuje jedinstven provod, a Lava Bar polako postaje jedno od obaveznih i neizbežnih mesta za najbolji provod u prestonici.

U sredu, 26. februara u klubu Lava Bar, očekuje vas fenomenalno veče tamburica. Dovoljan vam je samo jedan korak da bi ste se iz ulice Kneza Miloša, iz "brzog" i "nervoznog" Beograda, odjednom našli u ovom najskrovitijem kutku Mediterana... A kada uđete u klub Lava Bar… znaćete da je to TO! Pored izvanrednog muzičkog repertoara vašem provodu doprineće i neponovljivi ukusi najboljih pića, koje će samo za vas pripremati vrhunski barmeni.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Već u subotu, 1. marta u Lava Baru možete uživati uz No Comment Bend. Grupa "No Comment" osnovana je 2001. godine. Na festivalu "Sunčane skale" su, 2005. godine, osvojili nagradu za pesmu "Reci bar da sanjaš", u večeri Novih zvezda. Iste godine, ušli su u finale "Radijskog" festivala sa pesmom "Nek' ti je", a 2008. godine osvojili su nagradu za tekst godine sa pesmom "Greh" na festivalu Stari grad. U 2010-oj godini proglašeni su otkrićem godine u pop muzici na Beogradskom pobedniku.

Njihov prvi album - "Reci bar da sanjaš", sadrži osam pesama pop-rok zvuka sa primesama moderne elektronske muzike: "Vino", "Vrela a ledena", "Hvala ti za sve", "Greh", "Marija", "Dva pramena", "Reci bar da sanjaš" i "Nek ti je", koje publika prepoznaje i obožava. U klubu Lava Bar vas očekuje zaista fantastičan provod, jer ovaj sastav gde god da nastupa dovede atmosferu do usijanja.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Očekujte najlepše devojke, dobro raspoloženje i naravno dosta pozitivne energije!

Fotografi portala beogradnocu.com, najveći ljubitelji ludog provoda, ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se i u fenomenalnom Lava Baru provoditi sa vama .  Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44; 063 34 34 33 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva dešavanja u Lava Baru, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.  Rezervišite svoje mesto na vreme, zbog velikog interesovanja. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com