Konoba Akustik, vesti

Ovde se daje i voli.

Nažalost sve je manje pravih kafana sa dušom… jer ona mora dati i voleti… Ova konoba je nastala baš tako … iz ljubavi… Konoba Akustik.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Za sve one koji u zvuku tamburaša čuju više od običnih nota… slušajte ih u Konobi Akustik svaku noć… Za sve vas koji u rakiji ne vide samo alkohol več prepoznajete cvet dunje, kajsije, kruške, šljive … Za sve vas koji uživate uz njegošku pršutu, beranskom siru, leskovačkom roštilju i bakinim kuvanim jelima… Za sve vaše srećne trenutke, slavlja i proslave, za sve vas koji u kafani ne vidite samo izlazak već osećate ritam, vrelo strujanje voća kroz vene i dušu koja raduje i teši… Samo za vas prave boeme, pravo mesto je kafana Konoba Akustik - vaše utočište od svakodnevice !

Ovde vas svako veče vesele tamburaši, a neverovatan provod nikad ne izostaje. Svakog dana, cele nedelje,samo za vas. Večeras se opustite uz Acu i Violinu, dok će vas sutradan zabaviti Naš Način Bend koji su na repertoaru i u četvrtak, petak i subotu 8. marta. Jer Naš Način Bend zna koji je vaš najbolji način.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Način da se nikad bolje provedete - samo u kafani Konoba Akustik. Nedelju zaokružite Akustičnim tamburašima, Akustik Bendom, dok je ponedeljak novi početak sa Trio 357 Bendom. Kafana Konoba Akustik spada u red onih kafana u kojima se osećate kao kod kuće sa ljudima koje volite, sa muzikom koju obožavate, a naročito sa tamburašima koji žare i pale.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 , 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Konoba Akustik.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite ovo utočište od svakodnevice. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com