Najave, vesti

Ovde svi pevaju.

Kafana Ko To Tamo Peva!? u Zemunu je garant pravog kafanskog provoda. Noći koji ćete doživeti u kafani Ko To Tamo Peva!?, ne samo da će biti nezaboravne, nego će vas uvek vraćati za sto ove kafane po još meračkih i boemskih doživljaja.

Kafana Ko To Tamo Peva

 Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Sutra u kafani Ko To Tamo Prva!? nastapa Harizma Bend, akustični tamburaši koji će vam dočarati najlepše starogradske pesme i sa kojima ćete pevati i veseliti se iz sveg grla.

Kafana Ko To Tamo Peva

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

U subotu u kafani Ko To Tamo Peva!? Harizma Bend, nastavlja svoju misiju najluđe zabave, koja se bez dobrih tamburaša ne može zamisliti, izaberite svoju omiljenu starogradsku pesmu, odaberite dan i dođite po dozu pozitivne energije u kafanu Ko To Tamo Prva!?, izaći ćete prepuni utisaka, sa željom da se na ovo mesto ponovo vratite.

Kafana Ko To Tamo Peva

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Kafana Ko To Tamo Peva!? je uvek pravi izbor. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com