Naša Priča, vesti

Ovde vreme stoji, a provod je sve bolji.

Ako želite da se dobro provedete ove nedelje, obavezno svratite u kafanu Naša Priča i započnite jednu dobru žurku. Sve što vam je potrebno već imate, a to su osmeh, pozitivan stav i dobro raspoloženje. Sve ostalo prepustite kafani Naša Priča koja se nalazi u centru grada u Dalmatinskoj ulici.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Ove srede, 12. marta, zabavljaće vas fenomenalni Peca Petaković koji će svojim pesmama i glasom ulepšati vaš provod do kasno u noć. Zaboravite na brige, posao i obaveze, prepustite se muzici i dragim ljudima, jer u kafani Naša Priča vreme stoji, a provod je uvek sve bolji!

A sve je još bolje kad pored ovako dobrog pevača imate i ponudu promocija pića. Samo ove srede možete uživati u ponudi bokal na bokal rakije do 22:30 h! Poručite svoj bokal, a kafana Naša Priča časti drugi!

kafana Nača Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Kafana Naša Priča, razlikuje se od tradicionalno uređenih kafana koje već dugi niz godina čine naš grad autentičnim. Ova nova mlada kafana u samom centru Beograda, nudi nezaboravan provod i vrhunsku zabavu do sitnih jutarnjih sati.

Petak, 14. mart ulepšaće vam XxX Bend koji uvek naprave i više nego dobru atmosferu u kafani Naša Priča. Gosti ove kafane, prilikom odabira svog mesta za izlazak, vođeni su činjenicom da je kafana Naša Priča najbolje mesto u gradu za uživanje ovakvog tipa. Ovo je mesto gde se okupljaju prave kafandžije i hedonisti.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Subota, 15. mart , rezervisan je za Viva Bend, koji će učiniti da kafanu Naša Priča pamtite po izuzetnom provodu, kome ćete se veoma lako prepustiti, i jedinstvenom uživanju, koje je ovde zagarantovano. U sastavu Viva Benda su klavijaturista, bubnjar, basista, pevač sa violinom i pevačica. Viva Bend svira apsolutno sve žanrove, od kafanskih pesama, preko novijih, pop pesama. Ponekad uskoči i neka strani hit u njihovoj verziji, pa se pripremite za pravu klupsko kafansku atmosferu.

Odaberite dan za provod i rezervišite svoje mesto na vreme. Za sva predstojeća dešavanja u kafani Naša Priča rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način i potpuno besplatno, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji kafanski provod u gradu!

 

beogradnocu.com