vesti

Ove cipele su najbolje za provod do zore.

Spremite se za jednu potpuno novu, opuštenu, a fenomenalnu kafanu na Adi – A u Red Šuzu Kafanica. Ovog petka,14. marta, za vaše specijalno veče biće zaduženi jedinstveni Tamburaši. Kafana A u Red Šuzu Kafanica je idealno mesto zabave, posebno za sve ljubitelje popularne muzike u kojoj mogu da uživaju od sve do 05:00h iza ponoći.

kafana A u Red Šuzu Kafanica

Fotografisano u Kafana A u Red Šuzu Kafanica

Kafana A u Red Šuzu Kafanica je osmišljena da na jedan veoma glamurozan način donese kafanske provode svima koji teže za takvom vrstom izlazaka. Ovde svi ljubitelji noćnog provoda mogu da rezervišu separe, visoko sedenje, barski sto ili kafanski, i uživanje može da počne.

Narednog dana, u subotu 15. marta, A u Red Šuzu Kafanica sviraće vam Sveta Alegro Bend. Vrhunska atmosfera ne može da izostane i za to će se pobrinuti niko drugi do Alegro Band (Sveta) koji je itekako poznat u svetu muzike!

kafana A u Red Šuzu Kafanica

Fotografisano u Kafana A u Red Šuzu Kafanica

Kafana A u Red Šuzu Kafanica donosi eru provoda koja Beogradu i te kako nedostaje. Ovo je kafana ispričana iz sofisticiranog ugla sa enterijerom koji ostavlja bez daha. Sve je dovedeno do perfekcije, karirani stolnjaci koji ovoga puta nisu crveni nego braon, otvaraju jednu sasvim novu dimenziju kafanskog provoda i uživanja u istom. Ne propustite!

kafana A u Red Šuzu Kafanica

Fotografisano u Kafana A u Red Šuzu Kafanica

Rezervišite svoje mesto za najluđi vikend u popularnoj kafani A u Red Šuzu Kafanica, a to možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija.

Vaš beogradnocu.com biće i sa vama iste večeri, a budno oko naših fotoreportera obeležavaće vaše dragocene momente. Ne propustite ono najbolje što Beograd nudi, jer kafana A u Red Šuzu Kafanica se itekako izdvaja od ostalih. Proleće dolazi, vreme je za Adu Ciganliju i kafanu A u Red Šuzu Kafanica!

 

beogradnocu.com