Lava Bar, vesti

Ove subote bez komentara.

U subotu 25. januara u klubu Lava Bar nastupiće jedan od najtraženijih klupskih sastava u Beogradu – No Comment Bend. Neverovatno velikom brzinom ovi momci stekli su ogromnu popularnost, ističući se svojom jedinstvenošću i sjajnom energijom, koju vrlo lako prenose i na svoju brojnu publiku.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Grupa No Comment osnovana je 2001. godine. Na festivalu "Sunčane skale" su, 2005. godine, osvojili nagradu za pesmu "Reci bar da sanjaš", u večeri Novih zvezda. Iste godine, ušli su u finale "Radijskog" festivala sa pesmom "Nek' ti je", a 2008. godine osvojili su nagradu za tekst godine sa pesmom "Greh" na festivalu Stari grad. U 2010-oj godini proglašeni su otkrićem godine u pop muzici na Beogradskom pobedniku. Njihov prvi album - "Reci bar da sanjaš", sadrži osam pesama pop-rok zvuka sa primesama moderne elektronske muzike: "Vino", "Vrela a ledena", "Hvala ti za sve", "Greh", "Marija", "Dva pramena", "Reci bar da sanjaš" i "Nek ti je", koje publika prepoznaje i obožava. U klubu Lava Bar vas očekuje zaista fantastičan provod, jer ovaj sastav gde god da nastupa dovede atmosferu do usijanja.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Pružite sebi i svojim prijateljima, ili dragoj osobi, provod za pamćenje u jedinstvenoj atmosferi koja se dobija konceptom klub - kafana. Kafanske cene u sofisticiranom i elegantnom ambijentu kluba Lava Bar uvek su pravi izbor. Ukoliko budete odabrali Lava Bar za vaš izlazak, garantovano se nećete pokajati, jer ovde dobra atmosfera, pozitivno raspoloženje i sjajna energija nikada ne izostaju.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda i da vas uputi isključivo na ono najbolje. Da ne biste propustili najbolja gradska dešavanja, pobrinućemo se mi! Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Lava Bar, za koje ćete naravno prvi saznati, ukoliko nas budete redovno pratili.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite mesta koja vam beogradnocu.com preporučuje i budete deo fantastičnog provoda koji prestonica nudi.

 

beogradnocu.com