Najave, Planta, vesti

Ma koliko se trudili da zaboravimo devedesete, dens muzika iz tog vremena budi u nama nostalgične emocije. Jedan od muzičkih događaja pred sami kraj ovog meseca koji će nas vratiti u period kada je dens muzika bila globalno popularna, muzika na kojoj su generacije odrasle slušajući izvođače koji su imali svetsku popularnost, dešava se ove subote u vašem omiljenom klubu za zabavu - Planta!

kafe Planta

 Fotografisano u Kafe Planta

“Rhythm Is a Dancer”, “Pump Up The Jam”, “No Limit”, “Everybody Dance Now”, ‘’All That She Wants’’, “Informer”, ‘’Be my Lover’’,‘’Mr Vain’’, nezaboravni su hitovi čuvenog perioda devedesetih godina, koje ćemo imati prilike da čujemo kao i mnoge druge domaće hitove koje su obeležili devedesete.

kafe Planta

 Fotografisano u Kafe Planta

Philips Blue. Dečko koji najbolje prezentuje ono što ćemo želeti da čujemo a to su hitovi sa kraja prošlog veka koje on itekako ume da izvrti, da to sve ne bude malo tu je i Dj Cholack poznat po svojim energičnim setovima, vrteće razne hitove iz perioda prošlog veka. Biće to prava muzička borba između ova dva fantastična DJ-a.

kafe Planta

 Fotografisano u Kafe Planta

Provod je svakako zagarantovan, Vaše je samo da rezervišete mesto na vreme i da onda ispoštujemo dogadjaj kako mu priliči, u pravom stilu devedesetih. Vidimo se u Planti.

kafe Planta

 Fotografisano u Kafe Planta

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

PLANTA 90'S III insta3NN

 

beogradnocu.com