Najave, Planta, vesti

Ove subote Planta igra u ritmu "devedesetih".

Jedan od muzičkih događaja ove godine, koji će vas vratiti u period kada je dens muzika bila globalno popularna, muzika na kojoj su generacije odrasle slušajući izvođače koji su imali svetsku popularnost, dešava se ove subote u vašem omiljenom klubu za zabavu - Planta!

kafe planta

Fotografisano u Kafe Planta

“Rhythm Is a Dancer”, “Pump Up The Jam”, “No Limit”, “Everybody Dance Now”, ‘’All That She Wants’’, “Informer”, ‘’Be my Lover’’,‘’Mr Vain’’, nezaboravni su hitovi čuvenog perioda devedesetih godina, koje ćemo imati prilike da čujemo kao i mnoge druge domaće hitove koji su obeležili devedesete.

kafe Planta

Fotografisano u Kafe Planta

Za vaš vrhunski i neponovljivi provod pobrinuće se Dj Philips Blue - dečko koji najbolje prezentuje ono što želite da čujete, provod je svakako zagarantovan, vaše je samo da dođete i da ispoštujete događaj kako priliči. Vidimo se u Planti!

kafe Planta

Fotografisano u Kafe Planta

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com