Barovi, Beograd, Najave, vesti

Toxic bar ponosno predstavlja serijal žurki pod nazivom Technomania, za ovaj ne ponovljivi spektakl rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 kao i Online. Pozivamo Vas da dođete na pravu maniju techno zvuka, koju za Vas pripremaju isključivo kvalitetni i provereni disc jockey-i. Namera nam je da objedinimo pionire srpske techno scene i mlade nade sa novom dimenzijom zvuka. U prostoru bivšeg Omena, nudimo Vam inspirativnu kombinaciju starog duha i novog zvuka. Za sve Vas koji ste iskreni ljubitelji tvrdog elektronskog zvuka Toxic je definitivno najbolji izbor. Dođite da đuskamo zajedno!

Ove nedelje očekuje Vas legenda i jedan od tvoraca naše techno scene,Dejan Milićević. Za naše stare clubbere ovo ime je dovoljno samo pomenuti. Za one koji žele da saznaju više, pored poziva, evo i nekoliko informacija: Dejan spada u grupu umetnika koji su osnovali techno scenu u Srbiji. Svoj rejting je gradio dugi niz godina dok je klupski život još uvek bio u nastajanju. Iza sebe ima veliki broj nastupa, sa većinom svetskih DJ-eva, višedecinjsku karijeru kao i učešće na nacionalnim i inostranim festivalima.
Podrška za pultom je neobična kombinacija - mladi Miloš Kovačević i iskusni Aleksandar Terzic Neočekivani Preokret.
Miloš je mladi perspektivni DJ iz Šapca, sa osmogodišnjim iskustvom i naglašenim interesovanjem za klupsku muziku i produkciju. Radio je sa nekolicinom poznatijih domaćih Dj-eva kao što su Lea Dobričić, Ilija Đoković, Tijana Kabić...
Aleksandar Terzić - t.e.r.z.a. je u clubbingu još od početka 90-ih godina, donosi nam old school atmosferu i nove techno tendencije.

Ulaz je beslplatan do 24h!
Cena karte: 300 din.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:

http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com