Najave, Planta, vesti

Ove subote Twerkujte u Planti!

Postalo je uobičajeno već u zadnjih par godina da su RnB žurke, kako ih većina našeg naroda raspoznaje, defintivno najpovoljnije područje za sve žive mladiće željne uživanja u mrdanju i đuskanju mladih dama koje se poistovećuju sa zapadnim zvezdama MTV muzičke scene.

TWERK pokret doveo je do toga da mlade dame sa specijalnim žarom ulaze u konflikt sa muzikom i raznovrsnim pokretima dobro uvežbane zadnjice, mame osmehe i greju atmosferu gostiju svakog kluba kad god i gde god da se organizuju žurke takve tematike.

kafe Planta

Fotografisano u Kafe Planta

Ove subote mesto za uživanje u zvukovima Hip-Hopa, Trapa, RnB-a, Reggaetona, Mombatona i drugih sličnih muzičkih pravaca je Planta, pokraj Ekonomskog fakulteta, ugostiće DJ ARCHITECTA, koje se skoro jako dobro pokazao svojim setom na Halloween žurci u Expo centru, momak koji gaji jedinstveni set prepun dobrog Trap-a.

Žurka počinje u 22h i kako vlasnici kluba kažu, već je dobro popunjena, zato ne čekajte i napravite rezervaciju da ove subote Twerkujte u Planti!

kafe Planta

Fotografisano u Kafe Planta

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com