Najave, Razno, vesti

Ovo je avantura vašeg života.

Željni ste letnje avanture koju ćete pamtiti zauvek!? Mi imamo idealan predlog , Bambi Summer Fun u mestu Sarti na Halkidikiju počinje 20. jula i čeka samo na vas. Zato požurite i rezervišite ovo nezaboravno putovanje jer vaš omiljeni portal beogradnocu.com daje popust od 10 eura ukoliko rezervišete kartu jednim klikom na Online rezervaciju! Rezervišite Odmah da ne ostanete bez ove fenomenalne ponude i putovanja koje će promeniti vaš život.

sarti leeto za mlade 2014 02

Čeka vas partijanje za pamćenje, nabolja ekipa i još mnogo toga po čemu ćete ovo putovanje pamtiti zauvek.- Šesta godina Go2Summer Fun-a je pred nama. Nakon Zakintosa 2009, Krfa 2010, Neos Marmarasa 2011, Lefkade 2012. i neverovatnog resorta - Palerosa lani, ovog leta idemo na poluostrvo Halkidiki, ponovo... ali ovog puta 10 dana 9 noći jakog partijanja pravimo na istočnoj strani Sitonije, u mestu pod imenom SARTI, mestu sa najlepšom gradskom plažom na celom Halkidikiju.

sarti leeto za mlade 2014 01

Na Summer Fun-u vas očekuju tematske žurke svakog dana i svake večeri uz bendove, dj-eve, animatorke, vodiče, i iz godine u godinu sve bolje igre bez granica - Apsolutna zabava, koja ne može da se doživi ni na jednom drugom letovanju! SARTI | Bambi Summer Fun | HIT LETA 2014 - 179e! Zato požurite sa razervacijom da ne biste propustili brčkanje u kristalno čistoj i tirkiznoj vodi, pogled na Svetu Goru sa najlepše plaže na Halkidikiju i romantične zalaske sunca.

sunrise - Copy
Nakon nezaboravnog putovanja, možete pogledati vaše fotografije i prisetiti se fantastične avanture koja se može doživeti samo na Sartiju. Naravno, u najboljim momentima"upecaće" vas fotografi portala beogradnocu.com, koji ne propuštaju najbolje žurke i putovanja o kojima već svi uveliko pričaju. Nema razloga da se dvoumite, već okrenite 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili rezervišite Online i avantura vašeg života počinje!

 

beogradnocu.com