Stara Pesma, vesti

Ovo je samo za žene, jer vi to zaslužujete.

Drage naše žene, slavite 8. mart, jer imate razloga za to. Ako i dalje sumnjate, pokušajte da se u nekom zamišljenom vremeplovu vratite u 1900-tu godinu, i da budete zaposlena žena. Sigurni smo da ne želite jer je tada bilo nezamislivo loše za žene. Ali one su se izborile za vas, za nas!

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Zato, drage naše dame, slavite Dan žena! Ako ste uspešna poslovna žena – slavite 8. mart! Ako ste majka i supruga koja brine o svojoj porodici – slavite 8. mart! Nisu vam potrebni nikakvi pokloni od muškaraca, jer vi ste njihov poklon svih 365 dana u godini. Jedino što vam je potrebno je kafana Stara Pesma!

U kafani Stara Pesma je svaki dan Dan žena. Cela ova nedelja u kafani Stara Pesma je posvećena vama - veličanstvenim ženama! Zato dođite u Bulevar Vojvode Mišića 12, da uživate u vašoj nedelji i vašem danu, a kafana Stara Pesma vam je pripremila puno iznenađenja, jer vi to zaslužujete!

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Provedite nezaboravnu sedmicu u krugu dobrih prijateljica ili sa voljenom osobom u kafani Stara Pesma. U svakom slučaju, vi ste u centru pažnje!

Večeras će vas zabaviti Sloba Vasić, dok je u sredu nastup Aleksandre Bursać i Miloša Brkića. Četvrtak je rezervisan za Milana Mitrovića, a petak za Miloša Trninića -Trnu i sjajnu Kristinu Kuzmanovsku. Vaš dan, subota i 8. mart predviđen je za Džonija Jakovljevića i Workerse koji će vam potpuno ispuniti ovo veče i oduševiti.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Da ne biste propustili ovu izuzetnu nedelju, obezbedite svoje mesto na vreme zbog jako velikog interesovanja. Rezervacije za sva dešavanja u kafani Stara Pesma možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete osigurati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online.

A u iščekivanju fenomenalnih dešavanja za Dan žena, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da fenomenalna kafana Stara Pesma bude vaš izbor. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima.

 

beogradnocu.com