Konoba Akustik, Najave, vesti

Ovo je simbol načina života.

Kafana Konoba Akustik je mesto na kom se uvek lepo provedete, jer, to je kafana koja nikad nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a sigurni smo da neće ni vas.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Večeras vas u ovoj čarobnoj kafani čekaju Aca i Violina, akustični tamburaši koji uvek prirede nezaboravne trenutke. Sutradan, 26. marta, zabavljaće vas sjajni Naš Način Bend, dve gitare i harmonika koji odlično izvode starogradske pesme koje najviše volite i koje su najbliže onom što kafanu čini idealnim mestom za provod. Oni će nastupiti takođe u petak 28. marta, kao i u subotu. Četvrtak i nedelja su dani za Akustik Bend koji donosi prave tamburaške hitove kao odličan začin za kafanski provod kakav najviše volite.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Besplatno izvršite rezervaciju u kafani Konoba Akustik  putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online. Dotle, pogledajte našu galeriju fotografija i budite u toku sa najsvežijim informacijama noćnog života u Beogradu.

 

beogradnocu.com