vesti

Ovo je slatkiš koji ne goji.

“Od ponedeljka sam na dijeti !”

Sigurno ste sami ovo izgovorili mnogo puta... A pogotovu nakon što ste se slatko počastili preko vikenda, a savest vam ne da mira…

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Ovog vikenda možete slobodno da zgrešite, bez griže savesti, jer je ovaj slatkiš bezopasan a odličan za vaše zdravlje, raspoloženje i sreću. Slatki Greh kafana je slatkiš koji ćete obožavati! Zato, nabavite osnovne namirnice - krpice, košuljice, šminkice, cipelice, osmeh na lice i degustacija može da počne.

Tačno u petak, 21. februara, zapevajte u glas sa akustičnim Bendom Slatki Greh koji će napraviti sjajnu atmosferu i pravi kafanski provod koji nikad ne izostaje u ovoj kafani. Spremite se za pop, folk i starogradske hitove do jutra, i još mnoštvo iznenađenja.

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Ovaj Slatki Greh ne samo da će čuvati vaše zdravlje, vratiti vam energiju i ojačati mišiće, već će vas i usrećiti, podići raspoloženje i opustiti vas. Zamenite vašu omiljenu čokoladu sada omiljenom kafanom Slatki Greh u Zemunu. Osetite snažno afrodizijačko dejstvo koje daje ova boemska rapsodija u Glavnoj ulici.

Slatki Greh Bend će vas zabavljati i narednog dana,u subotu 22. februara, sve do ranih jutarnjih časova. Garantujemo penjanje po stolovima kao i više nego pristupačne cene pića. Raspoloženi i nasmejani ljudi privući će vas da se iznova vraćate u kafanu Slatki Greh, da svratite na dobru pesmu i podelite svoje raspoloženje sa uvek veselim i dobrim gostima ove kafane u Zemunu.

kafana SLatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Ali ne zaboravite da svoje mesto rezervišete unapred kako ipak ne biste rizikovali da ostanete bez vašeg najslađeg mesta.

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Slatki Greh možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoje uživanje možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod. U iščekivanju ovih slatkih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com