Složna Braća, vesti

Ovo je zabava koja ruši sve tabue.

Kafana Složna Braća garantuje da nema sedanja do poslednje numere, ovde je provod malo je reći fenomenalan. Urban, a kafanski provod u kafani Složna Braća je sve što vam treba da vam cela nedelja bude ispunjena najboljim kafanskim ritmovima.

Sutra vas u kafani Složna Braća uveseljava Dobri Sin Bane, koji donosi pozitivu čim zasvira, ovakav vid akustičnog uživanja nudi samo najbolja kafana Složna Braća koja je u kreiranju najboljeg provoda za vas neumorna. Dobri Sin Bane na svojoj gitari donosi šmek kućnih žurki, onih na kojima se skuplja društvo koje je malo i odabrano, interaktivna zabava u jednom romatičnom tonu je pravi izbor za utorak veče.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Sredom u kafani Složna Braća sa vama su Peđa i Angy, divan spoj koji će vas obradovati vrhunskom interpretacijom, reč je o zabavi koja u kafanu Složna Braća vešto uvlači klupski duh i po malo kocertnu atmosferu i to je zasita doživljaj koji vam pripada.

Arcus Band je sa vama četvtkom, sa njima je kafana Složna Braća mesto vrhunske zabave i kafanski šmek koji će vas u potpunosti obuzeti. Sa Arcus Bandom u kafani Složna Braća zabavi neće biti kraja, uživaćete do poslednjeg takta.

kafana Složna Braća

  Fotografisano u Kafana Složna Braća

Petak je pravi dan za kafanu, a u kafani Složna Braća petak će biti vatren, buran i fenomenalan, jer će se za vaše odlično raspoloženje pobrinuti Dr Mara i Nikola Pavlović koji kidaju kako dobro sviraju i pevaju.

Kafana Složna Braća nije samo obična kafana i provod u njoj je miks čiste emocije i lude zabave koja po malo vuče na onu klupsku i stvara doživljaj kakav se uživa svaki dan. Subota je dan za vrhunski kafanski provod i u kafani Složna Braća to je prilika da čujete Taru Predu i Nikolu Vasovića, koji će odabrati baš pesme koje su vam gušt i zadovojiti vašu strast za provodom do kraja.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Kafana Složna Braća ima vrata iza kojih se krije vrhunska zabava, treba samo da besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online i doživite prave kafanske noći o kojima priča ceo grad.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Mi smo složni sa kafanom Složna Braća u jednom, a to je da ste vi najlepši i najveseliji kada god izađete u ovu kafanu, zato šta čekate, pođite tamo gde vas srce vodi.

 

beogradnocu.com