vesti

Ovo mesto definitivno treba da iščekirate.

Bar Glavni Štab  je glavni bar za noćni provod u Beogradu, ovo je mesto vrhunske zabave i usluge. Bar Glavni Štab priređuje zabavu koja je apsolutno vredna vaše pažnje, o čemu konkretno govorimo možete proveriti već sutra i za vaš izlazak koji se upisuje u nezaborav izabrati baš bar Glavni Štab i Trio Akustik Bend koji će vas razgaliti najvećim pop hitovima.

bar Glavni Štab

 Fotografisano u Bar Glavni Štab

Bar Glavni Štab je jedan od najlepših barova u gradu, on je pravi trenutak da vaši izlasci dobiju jednu novu dimenziju kojauspešno balansira između modernog i starog i to uklapa na jedan veoma urban način koji će vas osvojiti već na prvu posetu. Trio Akustik Bend je bend za kog nema nepoznanice kada govorimo o kvalitetnim pop pesmama koje nam svima toliko nedostaju, bar Glavni Štab donosi provode koji su dostojni svakog vašeg trenutka koji ćete provesti na ovom mondenskom mestu, pružajući mu priliku da vas osvoji u potpunosti.

bar Glavni Štab

Fotografisano u Bar Glavni Štab

Bar Glavni Štab za vas priprema uvek najbolji provod, a Trio Akustik Bend je tu da realizuje vaše želje kroz lepe pesme i pozitvnu atmosferu koja će doći kao odličan šlagvort na vaš izlazak sa prijateljima, najdražom osobom i nagnati vas da sve lepe trenutke u vašim životima podelite upravo sa barom Glavni Štab i njegovom vrhunsom ponudom koja ni malo ne zaostaje za najnovijim trendovima.

Enterijer bara Glavni Štab je veoma prijatan, lepo osvetljen i stvoren da petak veče protekne u najlepšem društvu i najlepšim taktovima u izvedbi Trio Akustik Benda koji će vam lako naći žicu.

bar Glavni Štab

Fotografisano u Bar Glavni Štab

Glavni Štab je prelepo mesto koje nedostaje vašem planu za sutrašnji izlazak, odlaskom u bar Glavni Štab postajete deo jedne savršene gradske priče koju svako mora doživeti. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com