Najave, Premijera, vesti

Ovo mesto je drugačije od drugih.

Jedno mesto sa dva izbora. Za svakog po nešto, za najbolji provod! U kafani Premijera, čeka vas nešto potpuno jedinstveno i drugačije od svega što ste videli dosad.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Za one koji vole da uživaju u letnjoj bašti, ali u zatvorenom prostoru sa krošnjom drveta pored sebe, da dobro pojedu i uživaju u najboljoj živoj svirci – kafana Premijera je idealan izbor. Za mlađu populaciju i one koji vole kombinaciju kluba i kafane, Premijera se pobrinula i za njih.

Kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

U suterenu vas očekuje Klub - kafana Premijera, sa istom muzika koja će zabavljati sve goste podjednako. Sjajno ozvučenje i najbolja usluga, očekuju vas na ovom mestu. Petkom će vas oduševiti Arcus Bend, dok je subotom Žex Kazanova Band. Ne propustite!

Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Ako volite pravu kafanu gde je uvek prisutna živa muzika, zatim popularne cene pića, kao i sjajan enterijer, a pritom da ima dobro i da se zamezi i pojede, onda sa kafanom Premijera nikako ne možete pogrešiti. Nemojte nam verovati na reč, rezervišite svoje mesto na vreme, dođite i u sve ovo se uverite i sami! Rezervišite svoje mesto putem našeg korisničkog Call Centra 063 34 34 33, 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com