Limun Žut, Najave, vesti

Ovo o limunu još niste znali.

Osim što je odličan saveznik u borbi protiv gripa i prehlade, limun je moćnije oružje nego što mislite. Bilo da je reč o osveženju, on je takođe odličan izbor kad je o provodu reč.

Limun Žut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

Kafana Limun Žut leči sve! Sve tuge, boli, neprežaljene ljubavi, i uvek je uz vas kad vam je to najviše potrebno. Ovde se uvek čuje pesma, igra se do jutra i pije do sutra. Ove nedelje dođite da đuskamo zajedno.

kafana Limun Žut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

Večeras će vas zabavljati ozvučeni tamburaši "Čeznem Za Lovom", koji su u Limunu i svakog petka, subote i nedelje. A 3. aprila, odnosno u četvrtak, spremite se za Papas i Yaniju, tri gitare i bubnjeve koji će vam svirati strani rock, ex -yu i narodnu muziku cele noći. Ovaj orkestar je jako popularan i na njihovoj svirci možete uživati koji god žanr da preferirate.

limun žut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com