vesti

Ovo su kokteli koji vas najbolje opisiju.

Kafe Xplicit je mesto koje definitivno morate uvrstiti u svoj svakodnevni raspored. Ovo je najlepše mesto u gradu za odmor, opuštanje i uživanje u prelepom Beogradu uz kaficu sa prijateljima.

kafe Xplicit

 Fotografisano u Kafe Xplicit

Na ovom prelepom i urbanom mestu ove subote je za vas upriličena promocija koktela koja počinje u 20.30, tako ćete u najpopularnijem kafeu u gradu moći da uživate uz svoje omiljene koktele, a u kafeu Xplicit izbor koktela je veoma raznovrstan.

U skladu sa željom da vaše uživanje bude potpuno kafe Xplicit pažljivo bira muziku tako da ćete ovde moći da uživate uz strani pop koji se savršeno uklapa sa enteijerom kafea Xplicit koji je veoma urban i šik.

kafe Xplicit

Fotografisano u Kafe Xplicit

Kafe Xplicit je takođe idealno mesto za obeležavanje raznih proslava, a promocija koktela idealno ide uz bitne datume koji će se pretvoriti u trenutke koji se nikada ne zaboravljaju. Osoblje kafea Xplicit je veoma prijatno i profesionalno i uvek vama na usluzi, svaki vaš trenutak na ovom prelepom mestu će ostati upaćen po sjajnoj i pozitivnoj atmosferi koja je uputpunjena muzikom koju svi vole.

Profesionalni barmeni će napraviti koktele baš po vašem ukusu, bili oni alkoholni ili bezalkoholni pripremljeni veštinom barmena iz kafea Xplicit za vas će imati posebnu draž. Kafe Xplicit je opremljen bogato i moderno, sve je osmišljeno s namerom da se ovde provedu opuštajući i nezaboravni trentci, kafe Xplicit je tip kafea koji postaje omiljeno mesto na koje se odlazi svaki dan i uživa sa dragim ljudima, ukusima omiljenih pića, lepoj muzici i uvek prijatnoj atmosferi.

kafe Xplicit

Fotografisano u Kafe Xplicit

Kafe Xplicit je mesto stvoreno za uživanje, ovde ćete doživeti najlepše trenutke i probati najbolje koktele u gradu. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com