Malo Bi' Te Tako, vesti

Ovo su provodi o kojima se priča po gradu.

Kafana Malo Bi' Te Tako je kafana u kojoj ćete pronaći sve što ste ikada priželjkivali od kafanskog provoda. Večeras vam se pruža idelana prilika da pored sjajne muzike uživate i u sjajnom ukusu rakije jer u kafani Malo Bi' Te Tako za samo 130 dinara možete uživati u dunji i medovači.

Večeras u ovoj sjajnoj kafani, jednoj od najboljih u gradu nastupaju Sale Talas, Stanislav Sekulić i Marija Mara Jovičić trio koji će oduvati sve najbolje rejtinge noćnog provoda i kafanu Malo Bi' Te Tako pretvoriti u mesto koje je kao stvoreno za najbolji provod. Reč je o izvođačima koji boemski repertoar drže u malom prstu i uvek, ali uvek naprave baš najbolju atmosferu koja se posle uz pregršt anegdota prepričava po celom gradu.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Kafana Malo Bi' Te Tako je baš ono što ste čekali, idealno kafansko veče čiji vas nastavak čeka i u subotu kada je kralj najboljeg raspoloženja 100% Bend. Ne treba posebno naglašavati da je sa njima zaista sve baš 100%. Kafana Malo Bi' Te Tako je u onom rangu starih varoških kafana za koje se gosti vrlo brzo i nepovratno vežu i u vezi kojih za čas zavole baš sve.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Izvođačima 100% Benda nije stran ni pop žanr oni veoma lepo koketiraju sa različitim željama publike koja u kafanu Malo Bi' Te Tako dolaze po rundu najbolje zabave i uvek budu ispoštovani do maksimuma. Kafana Malo Bi' Te Tako otvara svoja vrata za sve vaše kafanske ideje, ovde ćete upoznati izvorni smisao kafanske sudbine i prave kafanske pesme. Sve što ste ikada čuli o provodima u kafanama o ljubavima, o pijanim noćima moći ćete da doživite u kafani Malo Bi' Te Tako i nikada vam neće biti dovoljno, jer kafana Malo Bi' Te Tako se svima uvuče pod kožu.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Kafana Malo Bi' Te Tako privlači vaše najbolje raspoloženje. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com