Soho Bar, vesti

Ovo su sofisticirani izlasci.

Nekako se čini da je o Soho Baru sve rečeno, ovo je jedno mondensko mesto koje možete sresti u samom srcu Beograda. I to u najpoularnijoj ulici za izlazak, ipak koliko god pisali i pričali o njemu Soho Bar je zaista nešto posebno i nešto po čemu je Beograd stao rame uz rame sa svetskim ugostiteljskim objektima ovakvog tipa i prizvao provode Njujorka i Londona pravo u žižu dešavanja i sada u svim ovim blagodestima možemo istinski da uživamo.

bar Soho Bar

 Fotografisano u Bar Soho Bar

Filozofija Soho Bara se temelji na najlepšim postulatima uživanja, za šta u ponudi imate fenomenalne koktele, vrhunsku klopu i najbolju muziku.

Večeras u Soho Baru za miksetom je Dj Miki poznato ime koje sjajno komunicira sa publikom i pravi atmosferu u kojoj se pronalaze i istinski lepo provode svi gosti. Bar Soho Bar i Dj Miki savršeno idu zajedno i fenomenalno donose taj duh svetskih provoda na podijum za igru. Večeras će Dj Miki doneti žurku koja priliči baru kakav je Soho Bar najbolju i najveseliju sa puno pozitivnih emocija koje su zaštitini znak svakog njegovog nastupa po kom se Soho Bar definitivno izdvaja od drugih.

bar Soho Bar

 Fotografisano u Bar Soho Bar

Sutra na ovom mestu urbanog duha čeka vas Mr. Iv što znači da treba da se pripremite na neverovatno dobru energiju i provod do kasih sati. Mr. Iv je u svom domenu veoma in i ima veliki broj fanova koji obožavaju njegove žurke jer energija koju projektuje svakako nije svakidašnja i već viđena i zato vredi subotom doći u bar Soho Bar i doživeti tu poentu svetskih provoda u jednom veoma jednostavnom lokalu koji oduševljava sve koji ikada kroče u njega, i zato ne oklevajte da postanete jedan od njih.

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

Soho Bar je zasita prilika da doživite najbolje svetske žurke u strogom centru Beograda, ne treba posebno naglašavati da je reč o provodu koji ne treba propustiti. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com