vesti

Ovo Sunce je izvor života.

Restoran Sunce je svetlo koje je nedostajalo vašem životu, mesto gde je centar najboljeg provoda. Repertoar ovog restorana je ništa manje nego fenomenalan.

Ovog ponedeljka 17. marta, u restoranu Sunce nastupa sjajna Aleksandra sa kolegom Milošem koji će vas zaseniti na svojoj gitari. Neka ovo veče bude vrhunska doza najluđeg zadovoljstva koje vam je nedostajalo.

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

Restoran Sunce za vas ima pregršt iznenađenja, koja su daleko od ravnodušnosti, ona su podjednako savršena, kao i sve što se odigrava u ovom zasita božanstvenom restoranu. Ovo Sunce ima sve što vam je potrebno da se savršeno provedete, jedino što treba da ponesete je naštimano raspoloženje i prepustanje vrhunskom uživanju.

U utorak, 18. marta nastupiće sjajni Duo Margarita Bend koji su na repertoaru i narednog dana. Četvrtak je rezervisan za Balašević Tribute Bend – Samo retki nađu retke, dok je petak 21. mart dan za Remake Bend. Vikendom se opustite uz fenomenalne “Stubove pop Kulture” u subotu i za kraj nedelje uživajte u zvuku i umeću Markove gitare.

Restoran Sunce je jednostavno pravo osveženje u noćnom repertoaru Beograda, i to u svakom smislu.

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

Restoran Sunce je izvanredan prestonički restoran koji se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji, u Dečanskoj ulici, nadomak samog centra grada. Ovaj restoran u svojoj ponudi kombinuje tradionalnu domaću kuhinju i internacionalne specijalitete. Restoran Sunce jedan je od restorana u sastavu „Varoš kapije”, što u startu garantuje kvalitet restorana u svakom pogledu.

Svi specijaliteti kuhinje restorana Sunce zadovoljavaju apsolutno najistančanija gastronomska čula, a velika ponuda stranih i domaćih pića vrlo lako zagolica maštu svih gostiju. Iz bogate ponude posebno se izdvajaju kvalitetna vina, koja morate probati.

Restoran Sunce je mesto sa dugogodišnjom tradicijom u vrhunskom i maštovitom pripremanju jela nacionalne kuhinje, i upravo zbog toga gosti prilikom prve posete odluče da restoran Sunce mora postati deo njihove svakodnevnice.

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

Zato rezervišite svoje mesto u restoranu Sunce. To možete učiniti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 34 34 33, 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com