Kolumne, Razno, vesti

 

Ne glume samo žene

Iako se najviše govori o tome kako su žene majstori u glumi kad je orgazam u pitanju, najnovija istraživanja dokazuju da ni muškarci nisu ništa drugačiji. Više od 30 odsto muškaraca takođe voli da glumi u seksu.

Mnogo smo pisali na temu žena koje odglume vrhunac, jer ipak, njima je malo teže doći do orgazma. Ali ono o čemu se manje govori u javnosti je činjenica da i žene mogu biti “prevarene” u krevetu.

94

Fotografisano na Splav Club 94

Američka istraživanja pokazuju da čak 30 odsto muškaraca takođe odglumi orgazam. Ali pitate se kako to uspeva, a da vi ne primetite? Jednostavno. Tip se vešto i brzo reši prezervativa pre nego što bilo šta posumnjate i pravi se kao da je sve bilo sjajno. Ali zašto, i čemu ta gluma?

Pa, milion je razloga, isto kao i kod žena. Oni nekad žele da se seks završi što pre, a nekad jednostavno prikrivaju prevremenu ejakulaciju želeći da sačuvaju svoj ponos. Takođe, hoće i da budu dobri prema ženi, da dokažu kako su uživali, pa smatraju da se to mora završiti dobrim orgazmom. Ali u stvarnosti, nije sve baš tako.

 

beogradnocu.com