Premijera, vesti

Ovog vikenda vrhunski i vrelo.

Ne postoji bolji način da provedete ovaj vikend nego da svoje poverenje ukažete kafani Premijera. I naravno da dozvolite da vas na najbolji mogući način zabave. Ovde je dobar provod i vaše maksimalno raspoloženje prioritet i jedini cilj svih koji su okupljeni oko kafane Premijera, a posebno neverovatnih muzičara.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Veoma profesionalna muzička ekipa zabavlja vas iz dana u dan u kafani Premijera, praveći neponovljivo dobru atmosferu. Čak i da niste upućeni u repertoar i da ne znate koji bend svira, ovde možete rasterećeni uvek doći po svoju dozu najbolje kafanske noći, jer ovde dobar provod nikada ne izostaje. Boem u vama biće i više nego zadovoljan.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Idealni dani da iskusite ono najbolje što vam prestonica nudi jesu petak i subota. U petak 7. februara svoj nastup će održati Arcus Band i svojim sjajnim muzičkim repertoarom oduševiti i najveće skeptike. Provodu će dodatno doprineti DJ Srba i njegovo umeće za miks pulton. Posetite kafanu Premijera i uverite se u značenje sintagme najbolji meraklijski provod u gradu.

Subota 8. februar rezervisana je za Zex Kazanova Band, kao i DJ Srbu, koji će učiniti da je pamtite po izuzetnom provodu, kome ćete se veoma lako prepustiti, i jedinstvenom uživanju, koje je ovde zagarantovano.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Odaberite dan za provod i rezervišite svoje mesto na vreme. Za sva predstojeća dešavanja u u kafani Premijera rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji kafanski provod u gradu! Podsećamo takođe i da su rezervacije besplatne, ali obavezne.

U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju! Fotografije iz kafane Premijera garantovano će vas inspirisati da je postetite i da ona postane vaš izbor za izlazak u prestonici. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod.

 

beogradnocu.com